Even voorstellen….

Bij Spin Pompen hechten wij veel waarde aan een goede service en persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u daarom graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Met veel plezier willen wij onze nieuwe collega, Léon Huijskes, aan u voorstellen. Léon is per 1 November jl. ons team komen versterken, als Sales Manager. In deze functie zal hij onze binnen- en buitendienst aansturen en onze professionele aanpak nog verder uitbouwen.

Léon was de afgelopen 18 jaar in dienst bij Rotor/Regal Beloit, waar hij eveneens leiding gaf aan de verkoopafdeling. Dankzij deze jarenlange commerciële ervaring zal hij, samen met ons hele verkoopteam, ervoor zorgen dat u bij ieder project snel en uiterst vakkundig geadviseerd en bediend wordt.

Leon Huijskes Sales Manager-Spin Pompen

 

Léon zal tevens zijn uitgebreide kennis op het gebied van (aandrijf)techniek en zijn integrale (bedrijfskundige) benadering graag inzetten om elk pompsysteem en productieproces te optimaliseren.

Heeft u een vraag of wilt u zelf een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?  Aarzel dan niet en neem rechtstreeks contact op met Léon:

E-mail: lhuijskes@spinpompen.nl

Tel: 0592 – 61 41 21

mob: 06 – 45 78 80 23

https://nl.linkedin.com/in/leon-huijskes-6258ab1