Volgende week opent de WoTS/Industrial Processing beurs haar deuren. Meld u alvast gratis aan!

Van 2 t/m 5 oktober a.s. vindt de Industrial Processing vakbeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de grootste beurs voor de totale natte en droge procesindustrie. De Industrial Processing is dit jaar in de WoTS (World of Technology & Science) geïntegreerd.

Spin Pompen zal er natuurlijk bij zijn om u op de hoogte te brengen van alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van hygiënische pompoplossingen en systemen.

Op onze stand (Hal 9, standnummer 9.A.039) kunt u een aantal unieke producten komen ontdekken. U ziet bijvoorbeeld de SLH-4G-6000 van fabrikant Bornemann: de grootste en meest hygiënische EHEDG gecertificeerde spindelpomp die in de markt leverbaar is.

Tijdens de beurs beleeft u bovendien de live demonstratie van de Mouvex oscillerende zuigerpomp. U zult zien hoe dit unieke werkingsprincipe het verlies van restproduct in uw proces met meer dan 80% kan verlagen.

Daarnaast maakt u op onze stand kennis met het unieke hygiënische flensframe van de Bornemann spindelpompen. Het frame is speciaal door Spin Pompen voor deze pompen ontwikkeld. Het maakt het hygiënisch concept van de SLH-4G spindelpomp helemaal af.

Mis deze kans niet en meld u alvast gratis aan via deze registratielink

Tot ziens in Utrecht!

 

IP banner