Ampco AC/AC+ serie

AC/AC+ serie
Specificaties:
Druk4 bar/h
Capaciteit210 m3/h
Viscositeit1.200 mm2/s
Temperatuur85

Beschrijving:

De AC/AC+ centrifugaalpompen van Ampco kenmerken zich door hun eenvoudige en hygiënische ontwerp. De pompen zijn vervaardigd uit RVS 316 en beschikken over een 3A-certificaat voor hygiënische toepassingen. Deze centrifugaalpompen bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze worden vooral gebruikt voor CIP-toepassingen of voor het verpompen van dunne vloeistoffen.

Door de eenvoud van het design van de pompen kan het vervangen van de asafdichting en het uitvoeren van onderhoud aan de pompen bijzonder snel plaatsvinden.

Naast de bewezen kwaliteit van de AC pompen bieden de AC+ hygiënische centrifugaalpompen een aantal designverbeteringen. Zo is het ontwerp van de opsteekas geoptimaliseerd, wat voor meer stabiliteit en verhoogde prestaties zorgt. Het verbeterde ontwerp van de geschroefde waaiermoer en van de klemconstructie van de opsteekas verhogen bovendien de betrouwbaarheid en de reinigbaarheid van de pomp. Het geoptimaliseerde ontwerp van de asconstructie reduceert de vibraties en verlengt de levensduur van de mechanical seal.

De AC/AC+ centrifugaalpompen zijn leverbaar in maar liefst 10 modellen en met 4 verschillende seal-opties. De pompen zijn qua maatvoering en prestaties uitwisselbaar met de C-serie centrifugaalpompen van Waukesha.

Voordelen & kenmerken:

KenmerkOntwerpGebruikers voordeel
Pomp vervaardigd uit RVS 316Hoogwaardig materiaalgebruikGeschikt voor CIP-vloeistoffen
Motor adaptorflens uit RVS 304CorrosievastHoger hygiëneniveau
Verbeterde asconstructieLangere levensduur en betere hygiëneMinder onderhoud
Eenvoudig ontwerpSnelle montage en onderhoudKortere stilstandtijden
Tri-clamb aansluitingenSnelle montageEenvoudige plaatsing in bestaand leidingwerk

Toepassingsgebied:

  • De AC/AC+ pompen zijn o.a. zeer geschikt als CIP+ pompen

Opties:

  • 4 verschillende seal-opties
  • Verschillende flens-aansluiting leverbaar