Fabrikanten

Spin Pompen werkt met exclusieve vertegenwoordigingen, meestal voor de Benelux, veelal toegespitst op de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

De gerenommeerde merken hebben vaak een lange historie en spelen allemaal een toonaangevende rol in de pompenindustrie.

Zo is PCM in 1932 de uitvinder geweest van de Moineau pomp. Bornemann, met wie Spin Pompen sinds 2004 meewerkt, bestaat meer dan 150 jaar, Murzan meer dan 60 jaar.

Mouvex, opgericht 100 jaar geleden, maakt sinds 2013 ook deel uit van het kwalitatief hoogwaardige assortiment verdringerpompen van Spin Pompen. In 2015 heeft Spin Pompen de exclusieve verkooprechten gekregen van deze fabrikant voor hygiënische toepassingen in België.

Kecol, de Engelse fabrikant van plunjerpompen en Drum Unloading systemen, heeft in 2011 de exclusieve distributie voor Nederland verleend aan Spin pompen. De Kecol vatenledigers werken op basis van de luchtgedreven plunjerpomp, met persdrukken tot 175 bar.

Om nog beter te kunnen voldoen aan de specifieke behoeftes van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie is het productenpakket van Spin Pompen recentelijk nog verder uitgebreid met een aantal sterke productlijnen, zoals de JEC lobben- en draaizuigerpompen, de Broquet tandwielpompen en de KPA hygiënische centrifugaal- en zijkanaalpompen.