Bezoek onze stand op P&V!

Bezoek ons op Pumps&Valves 2022!

Eindelijk is het zover. Onze eerste fysieke beurs na alle corona-perikelen! Lex, John, Thomas en Emile staan te popelen om u op 23 of 24 maart a.s. persoonlijk op onze stand (C 5100) te mogen ontmoeten.

Hygiëne-toppers
Met een kleine selectie uit ons uitgebreide portfolio hygiënische pompen brengen wij u op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. Naast de toonaangevende Bornemann hygiënische spindelpompen vertellen wij u graag alle ins en outs van de gepatenteerde en EHEDG-gecertificeerde Ampco draaizuigerpompen.

Lancering Quantex
Op onze stand maakt u ook kennis met onze nieuwste aanwinst: de unieke Quantex “single-use” pomptechnologie. Quantex staat voor optimale hygiëne zonder reiniging. Ideaal dus voor de nauwkeurige dosering van (viskeuze) vloeistoffen in dispenser-systemen, zoals saus- en verfdispensers.

Live service-demo’s
U beleeft bovendien een aantal leerzame live demonstraties op het gebied van service en onderhoud. Zo laat John u bijv. zien hoe u schade aan uw pomp kunt voorkomen, hoe een pomp correct uit te lijnen of wat het beste sealflush-systeem is. Ook krijgt u een kijkje achter de schermen als het gaat om seal-reparaties.

Uw persoonlijke ticket
Mis deze kans niet en meld u alvast gratis aan via deze registratielink. U ontvangt dan uw persoonlijke ticket per e-mail.

Tot ziens in Antwerpen!