Save the date!

Komt u ook naar Pumps&Valves?

Het is bijna zover. Volgende week opent de Pumps&Valves vakbeurs haar deuren! Deze nieuwe editie heeft voor ons een bijzonder tintje. Dan vieren wij namelijk officieel het 20-jarig jubileum van Spin Pompen.

Ons feestelijke gevoel delen wij tijdens dit event graag met u. Zo maakt u als bezoeker van onze stand (N104) kans op de JBL koptelefoon die wij na afloop van de beurs gaan verloten.

Natuurlijk is er naast deze feestelijkheden ook ruimte voor serieuze zaken en hebben wij een mooi programma voor u in petto:

 > u beleeft de lancering van de mini-uitvoering van de Ampco draaizuigerpompen. Met zijn lage capaciteit is deze compacte pomp de meest veelzijdige en robuuste CIP-reinigbare “doseerpomp” die er bestaat; 

> u maakt nader kennis met de unieke technologie en voordelen van de SLH-5G, de nieuwe generatie Bornemann hygiënische schroefspindelpompen;

> u ontdekt de nieuwste live demo van Mouvex met het Easy Clean System van de HFLO oscillerende zuigerpompen. Een slimme oplossing die het gebruik van een externe CIP-bypass overbodig maakt.

Wilt u alvast uw gratis ticket ontvangen? Klik hier om u aan te melden.

Tot ziens in Rotterdam!