Bezoek onze stand op P&V!

Bezoek onze stand op Pumps&Valves 2019!

Kom naar de Pumps & Valves beurs op 2 en 3 oktober a.s. in Rotterdam Ahoy. Op onze stand (N115) beleeft u de internationale lancering van de innovatieve Mouvex H FLO serie oscillerende zuigerpompen. U maakt kennis met onze nieuwste aanwinst, de Ampco range, en ziet een aantal unieke en leerzame live productdemo’s.

 

Pumps & Valves

Pumps & Valves wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Samen met Solids vormt deze beurs een totaal platform voor de procesindustrie.

Spin Pompen zal er, dit jaar voor het eerst, bij zijn om u op de hoogte te brengen van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van hygiënische pompoplossingen en systemen.

Internationale primeur 

Op onze stand vindt de internationale lancering plaats van de opvolger van de Mouvex SLS serie: de H Flo range. Dankzij deze innovatieve serie met hoog volumetrisch rendement verhoogt Mouvex de maximale capaciteit van zijn hygiënische oscillerende zuigerpompen naar maar liefst 65 m3/uur.

Ampco draaizuigerpompen

Daarnaast maakt u op onze stand kennis met onze nieuwste aanwinst: de Ampco hygiënische pompen. U ziet o.a. de gepatenteerde ZP3 draaizuigerpomp die speciaal ontwikkeld is als EHEDG-gecertificeerde pomp: CIP-reinigbaar, zonder dode ruimtes en volledig drainable.

Live productdemo’s

U beleeft bovendien de live demonstratie van de QuattroTec viervoudige membraandoseerpomp. Met zijn hoge doseernauwkeurigheid en brede lineaire bereik is deze CIP-reinigbare pomp ideaal voor het hygiënisch doseren van ingrediënten en toevoegingen.

Uw persoonlijke ticket

Mis deze kans niet en meld u alvast gratis aan via deze registratielink. U ontvangt dan uw persoonlijke ticket per e-mail:

Tot ziens in Rotterdam!