Monitoring op Bornemann spindelpomp

Bornemann spindelpompen leverbaar met monitoring tool

Alle Bornemann spindelpompen kunnen worden voorzien van de i-ALERT 3 monitoring tool. Het ultra-moderne systeem houdt de pomp 24 uur per dag nauwkeurig in de gaten en signaleert afwijkingen. Hierdoor kunnen eventuele technische problemen en ongeplande productiestops worden voorkomen. 

 

Continuïteit waarborgen

De Bornemann spindelpompen zijn in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie al jaren bekend voor hun uitzonderlijke betrouwbaarheid. Om een extra stap te zetten in het waarborgen van de continuïteit van productieprocessen heeft Bornemann de optie om zijn hygiënische spindelpompen met een  i-ALERT 3 monitoring device uit te rusten. 

i-ALERT 3

De i-ALERT 3 monitoring tool van Bornemann maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth en sensortechnologie. De tool meet heel nauwkeurig de vibraties, temperatuur en bedrijfsuren van de pomp en houdt deze in de gaten 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Voorkomen is beter dan genezen

Met de alarmfunctie van het i-ALERT 3 device worden afwijkingen van de gemeten parameters direct gesignaleerd. In combinatie met de procesdata kunnen de log-gegevens bovendien wijzen op de oorzaak van eventuele problemen.

Mobiele App

Dankzij de Bluetooth technologie en de i-ALERT 3 mobiele app met overzichtelijke dashboard, worden alle real-time of opgeslagen gegevens, van pompinformatie tot diagnose- en analyse-data, overzichtelijk beschikbaar gesteld en draadloos gesynchroniseerd met elk mobiel toestel (smartphone of tablet). 

Besparing op onderhouds- en reparatiekosten

Met deze unieke functionaliteit kan met de  i-ALERT 3 onderhouds- en reparatiekosten worden bespaart. Er geen technische of procesmatige aanpassingen vereist.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met een van onze Bornemann productspecialisten, tel. 0592-61 41 21 of per mail info@spinpompen.nl.