Branches

De pompenpartner van de FOOD

Succesvolle voedingsmiddelen op de markt brengen die veiliger, natuurlijker en/of langer houdbaar zijn? Efficiënt en duurzaam produceren? Uw voorsprong behouden door innovatie? Wat uw vraag ook is, Spin Pompen brengt die terug tot een effectieve oplossing met de juiste hygiënische pomp. Met het breedste aanbod EHEDG-gecertificeerde pompen en ruim 25 jaar ervaring in hygiënische toepassingen is Spin Pompen dé pompenpartner van de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelenindustrie.

Elke branche, elke toepassing

De experts van Spin Pompen beschikken over uitgebreide kennis van de processen, applicaties en specifieke hygiëne-eisen in elk segment van de food-industrie.  Zelfs bij het verpompen van de meest viskeuze vloeistoffen en de meest kristalliserende, abrasieve of structuurgevoelige producten kunt u rekenen op een geoptimaliseerde pompoplossing.

Selecteer uw eigen branche en ontdek wat Spin Pompen voor uw proces kan betekenen.

Personal Care en Farmacie

Bij de productie van zowel verzorgings- als farmaceutische producten worden de hoogste eisen gesteld aan de toe te passen procesapparatuur. De hygiënische pompen die voor deze branche in aanmerking komen hebben het hoogste afwerkingsniveau, met een lage oppervlakteruwheid en hoogwaardige, veelal gecertificeerde, materialen. Ook andere criteria en specifieke wensen spelen een cruciale rol bij de selectie van de juiste pomp. Denk hierbij aan het aseptisch zijn van de pomp, het meedraaien tijdens de CIP/SIP procedure en een maximale drainability. Voor de hand liggend is de stelregel “first in first out” ter voorkoming van contaminatie. Onze specialisten adviseren u graag bij de keuze van de perfecte hygiënische pomp voor uw toepassing!