Vlees, Vis en Petfood

Gecutterde vlees wordt gezeefd op deeltjesgrootte. Toch is vleesdeeg kwetsbaar voor beschadiging. Voor zover dat kan is dit nog meer het geval bij vis. Visfilet zonder huid verpompen, zonder beschadiging, vereist ervaring en deskundigheid.
Het verpompen van petfood vraagt ook de nodige know-how. De zogenoemde “junks”, grotere herkenbare brokken, moeten namelijk heel door de pomp kunnen. Vaak moet er bovendien rekening worden gehouden met het abrasieve karakter van het te verwerken product of vraagt de asafdichting speciale aandacht, zoals bij het verpompen van dunne en hete gravy.
Ons gevarieerde portfolio verdingerpompen biedt een brede pompkeuze voor de specifieke uitdagingen van deze industrie. Van Moineau (excentrische worm)pompen, tot draaizuiger- of spindelpompen. Kleurstoffen kunnen worden ingemengd met onze Dosymix dynamische mixers. Onze experts helpen u graag met de selectie van de beste pomptechnologie. Onze ervaring met de juiste oplossing maakt de resultaten voorspelbaar.