Top 5 voordelen QT pompen

De top 5 voordelen van de Quattroflow doseerpompen

Met hun unieke ontwerp, gebaseerd op de werking van een menselijk hart, zijn de Quattroflow viervoudige membraandoseerpompen de ideale doseeroplossing voor al uw ingrediënten en toevoegingen. Van vitamines en enzymen tot kleur-, geur- en smaakstoffen.

Wij zetten de 5 belangrijkste voordelen van deze nog vrij onbekende pompen voor u op een rijtje:

1. Stabiliteit

Door het gebruik van 4 membranen hebben de Quattroflow doseerpompen een lineaire en pulsatiearme flow. De unieke technologie zorgt voor een bijzonder nauwkeurige dosering (<0,5%).

2. Flexibiliteit

De QF pompen kenmerken zich door hun brede capaciteitsrange en grote lineaire regelbereik van 1:200. Bovendien zijn de pompen droog zelfaanzuigend. Voor u de zekerheid van een optimale veelzijdigheid en flexibiliteit in gebruik.

3. Hygiëne

Het pomphuis is uitgevoerd uit RVS 316L (Ra<0,8 μm). De QF membraanpompen zijn ook geschikt voor CIP-reiniging. Hierbij is het gebruik van een separate CIP-pomp overbodig (2-in-1 werkingsprincipe).

4. Geen shear

Het werkingsprincipe garandeert een zachte behandeling van uw meest kwetsbare vloeistoffen.

5. Productveiligheid

Met hun sealless design zijn de QF pomp hermetisch gesloten, wat resulteert in een hoog niveau van productveiligheid.

Lees meer over de Quattroflow viervoudige membraandoseerpompen. Voor vragen neemt u gerust contact op met een van onze productspecialisten op tel. 0592 61 41 21 of per mail (info@spinpompen.nl).