Engineering

Als hart van een installatie kan een pomp niet zonder perfect afgestemde meet- en regeltechniek. Daarom gaan wij voor u verder dan de levering van een pomp met aandrijving.

Op basis van uw specifieke wensen en proces-configuratie ontwerpen onze engineers graag voor u een complete pompinstallatie op maat. Onze engineeringsafdeling biedt een unieke combinatie van kennis op het gebied van zowel pompsystemen, besturing en bewaking als hygiënisch ontwerpen.

In onze klantspecifieke skid-oplossingen worden de pomp en de hygiënisch uitgevoerde schakelkast, van bijvoorbeeld Rittal, op een hygiënisch frame samengebouwd. Voor de besturingssystemen maken wij uitsluitend gebruik van componenten van de meest gerenommeerde merken, zoals Siemens, Allen Bradley, SEW en Danfoss.

Wij zorgen er bovendien voor dat u optimaal geïnformeerd bent over het gebruik van elke geleverde skid. Daarnaast staan wij garant voor de goede werking en de prestaties van iedere pomp-unit.

Laat ons meedenken in de layout van uw pompinstallatie en ervaar de unieke kracht van onze engineeringsafdeling.

Ben & Jerry’s

“Een zeer geslaagd project. Spin Pompen wist de input van alle betrokken collega’s mee te nemen om zo’n resultaat te bereiken”. Op de afvullijnen bij Ben & Jerry’s Hellendoorn worden de ijsbekers aangevuld met ingrediënten als cookie dough, chocolade, karamelsiroop, koffielikeur, aardbeiensaus en marshmallow-saus. Heerlijk natuurlijk maar vooral kleverig en een uitdaging om te verpompen. […]

meer lezen...