Inbedrijfname

De inbedrijfname van uw nieuwe pomp is een belangrijke aangelegenheid. Het is voor u en voor ons team de bekroning op de interactie die aan de opdracht vooraf is gegaan. Voor uw bedrijf is het ook het cruciale moment waarop u de bevestiging krijgt dat u de juiste pompkeuze hebt gemaakt.

Onze vakkundige technici controleren eerst of de pomp de juiste draairichting heeft en of de frequentieregelaar correct is ingesteld. Ook inspecteren ze de aansluiting van de sealspoeling en de diverse instrumenten voor de pompbewaking, zoals de drukbeveiliging. Met een geavanceerd uitlijnsysteem controleren en corrigeren onze monteurs de uitlijning van de pomp uiterst nauwkeurig.

Onze specialisten besteden daarnaast veel aandacht aan de opleiding van de pomp-operator(s). Het is namelijk belangrijk dat de operators begrijpen wat de mogelijkheden en beperkingen van de pomp zijn, hoe de pomp bij wisselende drukken werkt en hoe deze probleemloos opnieuw op te starten. Natuurlijk ontvangen de operators vervolgens uitgebreide instructies over de juiste reiniging van de pomp.

En dan…., als het eerste product zich aandient, is de opluchting en het enthousiasme van de klant onze beloning!