Even voorstellen...

Dit is Feike Tilman-Groenbroek, onze nieuwe Service Support Coordinator

In deze tijden van grote krapte op de arbeidsmarkt zijn wij bijzonder vereerd om deze maand weer een nieuwe collega aan u te mogen voorstellen.

Feike Tilman-Groenbroek is een paar weken geleden onze service-afdeling als Service Support Coordinator komen versterken. Deze nieuwe gezellige teamgenote is, samen met Harm Jan Mulder, uw aanspreekpunt voor alle service gerelateerde vragen of meldingen.

 

 

30 jaar. Dat is niet alleen het aantal jaren dat Feike, als groot voetbalfanaat, zelf op het veld te vinden is geweest. Het is toevallig ook precies het aantal jaren dat deze regelaar pur sang beroepsmatig al met pompen te maken heeft: van inkoop, orderafhandeling, sales support tot -uiteraard- service en reparatie. Meer dan genoeg ervaring dus om u als klant optimaal van dienst te zijn op het gebied van after-sales en onderhoud.

Naast haar jarenlange passie voor voetbal is de inwoonster van Sappemeer een groot natuurliefhebster en, naar eigen zeggen, “gek op kamperen” met haar gezin. Op de vraag of haar eerste weken bij ons bedrijf naar wens zijn verlopen reageert Feike direct enthousiast. “Sinds de eerste dag voel ik me helemaal thuis bij Spin Pompen. Ik vind het ontzettend fijn om deel uit te maken van dit bijzonder gedreven team dat alles op alles zet om de klant te helpen.”

Wilt u het onderhoud van uw hygiënische pompen naar een hoger niveau tillen of wilt u weten welk onderhoudscontract het beste bij uw organisatie past? Aarzel dan niet en neem contact op met Feike.

  • E-mail:fgroenbroek@spinpompen.nl
  • Tel. +31 (0)592 61 41 21