Even voorstellen...

Even voorstellen…

Met gepaste trots willen wij Thomas van Hoeve, onze nieuwe Field Sales Engineer Zuid-Nederland, aan u voorstellen.

Thomas is de afgelopen 8 jaar hoofdzakelijk werkzaam geweest als process engineer en project engineer in o.a. de food en farma. In die periode heeft hij veel kennis opgedaan op het gebied van procestechniek en hygiënische productieomgevingen.

Thomas is geen onbekende voor ons bedrijf. Tijdens zijn loopbaan in de voedingsindustrie was hij namelijk jarenlang een goede klant van Spin Pompen. Zijn bewuste keuze om zijn uitgebreide ervaring in food processing als Sales Engineer bij ons bedrijf toe te gaan passen, sterkt ons in onze klantbenadering.

 

 

Als uw bedrijf in de zuidelijke helft van het land gevestigd is, dan is Thomas uw nieuwe contactpersoon bij Spin Pompen. Lex Kersing is onlangs gepromoveerd tot Field Sales Manager voor zowel Nederland als België. Daarnaast behartigt hij nu de belangen van onze klanten boven de rivieren.

Thomas staat voor u klaar om u in al uw procestechnische en hygiënische vraagstukken te ondersteunen. Hij komt bovendien graag binnenkort bij u langs om ter plaatse met u mee te denken over de meest verfrissende pompoplossingen.

Wilt u alvast een afspraak maken voor een bezoek of online kennismakingsgesprek? Neem dan rechtstreeks contact op met Thomas (LinkedIn):

  • E-mail: tvanhoeve@spinpompen.nl
  • Tel.: 06-30 80 43 69