Ampco Pumps Company

Ampco Pumps Company

Ampco Pumps is meer dan 70 jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten en maakt sinds 1995 een bijzonder sterke groei door in de sanitaire pompen markt. Inmiddels is de fabrikant, met diverse productiefaciliteiten in zowel Europa als de VS, uitgegroeid tot de derde grootste producent van hygiënische verdringerpompen in Noord-Amerika.

Met meer dan 6000 m2 is de grootste fabriek gevestigd in de VS (Glendale -Wisconsin). Recentelijk heeft het bedrijf zijn productiecapaciteit in Europa sterk uitgebreid. In Herxheim (Duitsland) beschikt de producent over een uiterst moderne faciliteit voor (lichte) productie, assemblage en verkoop van pompen.

Sinds begin 2019 is Spin Pompen de Key Distributor van Ampco Pumps in Nederland en België. Naast het uitgebreide programma hygiënische lobbenpompen en draaizuigerpompen levert Spin Pompen het complete programma sanitaire centrifugaalpompen en menginstallaties van de toonaangevende fabrikant.

Behalve hun aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en unieke design-optimalisaties hebben de hygiënische pompen van Ampco als groot voordeel dat ze volledig 1-op-1 uitwisselbaar zijn met de pompen van een aantal bekende merken.

Voor het totaaloverzicht van de Ampco pompen, klik hier.

Neem nu een kijkje achter de schermen in de fabriek van Ampco Pumps in Glendale Wisconsin. Klik hier.