Mouvex (PSG Dover)

Mouvex (PSG Dover)

Mouvex is in 1906 opgericht door ingenieur André Petit, de uitvinder van het werkingsprincipe van de oscillerende zuigerpomp, en maakt tegenwoordig deel uit van de PSG Dover groep, een wereldwijd toonaangevende leverancier van verdringerpompen.

Spin Pompen heeft de exclusieve vertegenwoordiging van de Mouvex oscillerende zuigerpompen en schottenpompen voor hygiënische toepassingen in Nederland en, sinds 2015, ook in België. Het werkingsprincipe van de oscillerende zuigerpomp met haar seal-less design biedt een aantal unieke voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van product recovery en inline doseren, en wordt steeds vaker succesvol door Spin Pompen ingezet in de voedingsmiddelen- en cosmetische industrie in de Benelux.

Voor de voedingsindustrie in Nederland en België is Spin Pompen bovendien de exclusieve distributeur van de Quattroflow (QF) viervoudige membraanpompen van de PSG Dover groep. De Quattroflow doseerpompen hebben een uniek werkingsprincipe. Ze bieden de perfecte oplossing voor het hygiënisch doseren van diverse ingrediënten en toevoegingen, zoals vitamines, enzymen, gist en kleur-, geur- en smaakstoffen.