Geslaagde WoTS beurs

Grote belangstelling voor onze stand tijdens de WoTS vakbeurs

De World of Industrial Processing zit er al weer op. Hoewel ons team nog druk bezig is met de follow-up activiteiten kijken wij nu al terug op een zeer geslaagde beurs.

 

 

De belangstelling voor onze stand was zelfs zo groot dat wij zijn opgeschaald van 3 naar 4 man standbezetting. “Ik wil daarom gebruik maken van deze gelegenheid om alle trouwe klanten en nieuwe relaties die onze stand hebben bezocht van harte te bedanken voor hun komst”, zegt Emile Koster, de directeur van Spin Pompen.”Ook bij deze een compliment aan het Pump Plaza Paviljoen voor de uitstekende verzorging en organisatie”.

Op onze stand werd met veel enthousiasme gereageerd op de lancering van de Bornemann SLH-5G, de nieuwste generatie hygiënische spindelpompen. De SLH-5G heeft voor een vergelijkbare bouwgrootte 25% meer capaciteit dan andere schroefspindelpompen en biedt belangrijke voordelen qua rendement, onderhoud en duurzaamheid.

Kon u niet naar de beurs komen en wilt u meer weten over de nieuwe SLH-5G? Klik hier of neem contact op met een van onze adviseurs.