H-FLO range verder uitgebreid

H-FLO 25 nu beschikbaar

Mouvex lanceert de nieuwe H-FLO 25 oscillerende zuigerpomp en breidt hiermee de capaciteitsrange van de H-FLO serie nog verder uit. Naast dit nieuwe model is de H-FLO pomp van Mouvex ook als H-FLO 40, 50 en 65 leverbaar waardoor een capaciteit van 2,5 tot 65 m³ voortaan tot de mogelijkheden behoort.

De innovatieve H-FLO generatie is de opvolger van de huidige SLS serie en combineert een compacter design met verhoogde volumetrische prestaties. Ook zijn de H-FLO oscillerende zuigerpompen in te zetten voor het verpompen van vloeistoffen met een hogere viscositeit (tot 10.000 cP) en met grotere vaste delen (tot 20 mm).

In combinatie met het uitgekiende ontwerp van de tangentiële pompinlaat zorgt de vernieuwde interne vormgeving van de H-FLO pomp voor een uiterst krachtige en effectieve CIP-reiniging. De slimme ECS optie van Mouvex (Easy Clean System) maakt het gebruik van een CIP-bypass overbodig en zorgt hierdoor voor een nog eenvoudiger CIP-proces.

Het onderhoud aan de H-FLO serie is bovendien sneller uit te voeren. Het slimme nieuwe ontwerp van de disc-bevestiging zorgt er namelijk voor dat er geen speciale gereedschappen meer nodig zijn. 

 

Mouvex H-FLO oscillerende zuigerpomp

 

Naast al deze belangrijke design-verbeteringen bieden de H-FLO oscillerende zuigerpompen alle voordelen die kenmerkend zijn van de unieke Mouvex technologie, zoals:

  • Hoog hygiënisch niveau (EHEDG en EC 1935-2004 gecertificeerd, RVS constructie)
  • Hoge zekerheid door een 100 % dichte pomp;
  • Luchtverwerkende capaciteit (zelfaanzuigend);
  • Hoge besparingen door Product Recovery;
  • Ideaal voor kwetsbare en shear-gevoelige producten;
  • In te zetten voor doseertoepassingen (lineaire en pulsatievrije flow);

De nieuwe H-FLO 25 pomp is geschikt voor een maximale druk van 10 bar en een maximale capaciteit van 27,5 /uur. De pomp kan worden ingezet voor het verwerken van vaste delen tot 14 mm.

Wilt u meer weten over de unieke voordelen van de nieuwe Mouvex H-FLO zuigerpompen voor uw hygiënische toepassing? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.