Even voorstellen...

Henk, onze nieuwe Service Support Coordinator

Dit is onze nieuwe collega, Henk Bouma. Henk is op 1 december jl. ons team als Service Support Coordinator komen versterken. Samen met Mark is hij uw aanspreekpunt voor elke service gerelateerde vraag of melding. Henk en Mark staan niet alleen voor u klaar bij storingen maar helpen u ook graag om het (preventieve) onderhoud aan uw pompen naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Als rayonmanager van een tiental service centers van StellaFietsen heeft Henk de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van service, logistiek en planning. Als geen ander weet hij alles in het werk te stellen om onderhouds- en support activiteiten in goede banen te leiden.

Deze voetbal- en motorliefhebber zit bomvol energie en ambitie. ”Het valt mij op dat het service-niveau van Spin Pompen al hoog is. Ik wil mijn ervaring en visie dan ook inzetten om deze uitstekende service prestaties nog verder uit te breiden, zodat al onze klanten hier optimaal van kunnen profiteren”.

Op de vraag hoe zijn eerste weken bij Spin Pompen zijn verlopen, reageert deze inwoner van pompenstad Assen, gelijk enthousiast. “Ik heb het, in de gezellige open space van Spin Pompen, erg naar mijn zin. Ik vind vooral de passie die iedereen hier voor zijn vak heeft mooi om te zien!“

Ondanks deze lovende woorden lukt het onze nieuwe service-collega blijkbaar nog niet helemaal om zijn carrière in de wereld van elektrisch aangedreven fietsen volledig achter zich te laten. Door weer en wind komt hij namelijk op de elektrische fiets naar kantoor… 🙂

E-mail: hbouma@spinpompen.nl.
Tel.: +31 (0)592 61 41 21.

Meer weten over Henk? Bekijk zijn LinkedIn profiel: LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/henk-hendrik-bouma-b09588b1