Hygiene for Food

Hygiene for Food

Op 10 oktober a.s. zal Spin Pompen deelnemen aan de zesde editie van ‘Hygiene for Food’ in Antwerpen. Op de Inspiration Village van dit unieke event zullen wij een aantal innovatieve hygiënische pompoplossingen presenteren aan de Vlaamse voedingsindustrie.

Bezoekers kunnen kennismaken met de QuattroTec viervoudige membraanpompen. Deze hygiënische doseerpompen hebben een uniek werkingsprincipe met 4 membranen. Dit zorgt voor een grote nauwkeurigheid, een breed lineair regelbereik en weinig pulsatie. De QuattroTec pompen zijn geschikt voor een breed scala aan hygiënische doseerapplicaties in de voedingsmiddelen-, dranken- en algemene hygiënische industrie. 

‘Hygiene for Food’ wordt georganiseerd door Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België. De focus van het programma ligt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en reinigen in de voedingsmiddelenindustrie.

Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@spinpompen.nl. U ontvangt dan van ons uw persoonlijke uitnodiging met kortingscode.

Tot ziens in Antwerpen!