Even voorstellen...

Maak kennis met Bert Klink, onze nieuwe Field Sales Engineer Midden-Nederland

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van de belangrijkste veranderingen binnen ons bedrijf. Vandaag willen wij onze nieuwe collega Bert Klink aan u voorstellen.

Bert is al in de loop van de zomer als Field Sales Engineer Midden-Nederland ons buitendienst-team komen versterken. Hij beschikt over maar liefst 3 decennia technische sales-ervaring. De afgelopen jaren was Bert o.a. in dienst bij een toonaangevende leverancier van metaaldetectoren, röntgeninspectieapparatuur en dynamische checkwegers, waar hij zich als Sales Engineer voornamelijk richtte op het adviseren van klanten in de voedingsmiddelenindustrie.

 

 

Bert weet als geen ander het belang van elke voedingsproducent voorop te stellen. “Als Field Sales Engineer haal ik mijn voldoening in de eerste plaats uit het vinden van de meest optimale technische oplossing voor het vraagstuk van de klant. Dat is zeker één van de redenen waarom de bedrijfscultuur van Spin Pompen mij gelijk aansprak en zo goed bij mij past”, aldus Bert.

Onze sympathieke en uiterst gedreven nieuwe collega blijkt trouwens nog meer gemeen te hebben met Spin Pompen.”Ik heb een deel van mijn jeugd in Assen doorgebracht. Als ik naar kantoor ga vanuit mijn huidige woonplaats in de Randstad voelt het dus een beetje als thuiskomen” voegt Bert lachend toe.

Als uw bedrijf in het midden van het land gevestigd is dan is deze fanatieke sportliefhebber (van hardlopen, squash en golf tot skiën en kite surfen) uw nieuwe contactpersoon bij Spin Pompen.

Hij staat voor u klaar en komt -mocht hij dit ondertussen nog niet hebben gedaan – graag bij u langs om met u mee te denken over de best passende hygiënische pompoplossing. Maar of hij helemaal smetteloos bij u aankomt is maar de vraag. Bert zou op zijn motor kunnen komen en hij schijnt er heel graag offroad mee te rijden…

Wilt u alvast een afspraak maken voor een bezoek of online kennismakingsgesprek? Neem dan rechtstreeks contact op met Bert:

     E-mail: bklink@spinpompen.nl;

     Tel.: 06-44 19 18 83

Wilt u meer weten over Bert? Lees zijn LinkedIn profiel op: https://linkedin.com/in/bert-klink-20b3b413/