Even voorstellen...

Maak kennis met Harmjan Mulder, onze nieuwe Sales Support Engineer

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Met veel plezier willen wij vandaag onze nieuwe collega, Harmjan Mulder, aan u voorstellen. Hamjan, die o.a. een opleiding Mechatronica gevolgd heeft, is op 1 juli jl. ons verkoop-team als Sales Support Engineer komen versterken. In nauw overleg met onze klanten zorgt deze technische duizendpoot voor het vinden van de meest geschikte pompoplossing, het uitwerken van offertes en de vlotte afhandeling van orders en informatieaanvragen.

 

 

Techniek is Harmjan met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan werd hij betrokken bij de activiteiten van het familiebedrijf, een in Groningen en omstreken bekend loonbedrijf. Na een paar jaar o.a. als trekkerchauffeur en kraanmachinist zijn carrière in de familieonderneming te zijn begonnen, nam de ambitieuze Harmjan al snel de leiding over de werkplaats. Daar was hij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van het uitgebreide machinepark en kon hij eindelijk zijn passie voor techniek inzetten.

Deze liefhebber van motorrijden, klussen en airsoften was na ruim 2 jaar echter toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Die vond hij vrij snel bij Spin Pompen. “Ik vind het erg leuk om bij technische vraagstukken betrokken te zijn en met de meest ideale oplossing te komen. Zelfs in mijn vrije tijd.”, legt Harmjan uit. ” Naast het verbouwen en klussen in mijn eigen woning sleutel ik na het werk namelijk ook heel graag aan auto’s en motoren.”

Deze energieke en vriendelijke nieuwe collega lijkt inmiddels zijn plekje bij ons bedrijf gevonden te hebben. “Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin bij Spin Pompen. En niet alleen omdat ik al jaren bevriend ben met Mark Kieneker. Ik ben zeer enthousiast over de werksfeer en de professionele aanpak van dit bedrijf en kijk erg uit naar alle uitdagingen die Spin Pompen mij te bieden heeft.”

Contactgegevens van Harmjan:
E-mail: hmulder@spinpompen.nl
Tel.: +31 (0)592 61 41 21