Even voorstellen...

Maak kennis met onze nieuwe Assistent Verkoopmedewerker Binnendienst

Bij Spin Pompen hechten wij veel waarde aan een goede service en persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u daarom graag op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Met veel plezier willen wij vandaag Vince Ribberink, onze nieuwe Assistent Verkoopmedewerker Binnendienst, aan u voorstellen. Vince is net gestart met de HBO-studie Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen en werkt hiernaast parttime voor ons bedrijf.

De kans is groot dat u Vince inmiddels al aan de lijn hebt gehad en met hem kennis hebt gemaakt. Deze jonge en enthousiaste inwoner van Beilen liep, in het kader van zijn MBO-opleiding Commercieel Technicus Engineering, reeds een half jaar stage bij ons voordat hij ons verkoopteam deze zomer binnen rolde.

 

 

“Ik ben ontzettend blij dat ik na mijn stageperiode de binnendienst van Spin Pompen kan komen versterken”, aldus Vince. “Ik heb tijdens mijn stage ontdekt dat het verkoopvak en de cultuur van Spin Pompen goed bij mij passen. Ik help graag anderen en haal veel voldoening uit het ondersteunen van klanten en collega’s. En, ook niet onbelangrijk, er hangt bij Spin een heel gezellige werksfeer…” 

Ondanks zijn jonge leeftijd brengt Vince al veel commerciële en technische bagage met zich mee, die hij tijdens zijn MBO-studie en zijn diverse stages op het gebied van machinebouw en engineering heeft opgedaan.

Als Assistent Verkoopmedewerker is Vince een ware duizendpoot in onze verkoopafdeling. Zo ondersteunt hij niet alleen zijn collega’s in hun werkzaamheden maar zorgt ook voor de verwerking van aanvragen en orders. Bovendien staat deze gezellige Drent voor u klaar voor al uw aanvragen m.b.t. pompen en onderdelen, documentatie en bedrijfsvoorschriften.

 

E-mail: vribberink@spinpompen.nl

Tel.: 0592-614121

Meer weten over Vince? Bekijk zijn LinkedIn-profiel op: https://www.linkedin.com/in/vince-ribberink/