Verkoopteam België versterkt

Ons verkoopteam in België is versterkt

Bij Spin Pompen hechten wij veel waarde aan een goede service en persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u daarom graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Om de sterke groei van onze activiteiten in België vast te houden hebben wij onze verkoopcapaciteit verder uitgebreid. Met veel plezier willen wij onze nieuwe collega, Arco van Peer, aan u voorstellen. Arco gaat per 1 december a.s. ons team versterken als Field Sales Engineer Belgium.

De afgelopen 2 jaar was Arco werkzaam als Sales Manager bij een Belgische leverancier van RVS piping en installatiewerken voor o.a. de food en farma. Daarvoor werkte Arco geruime tijd als Sales Manager bij verschillende Belgische leveranciers van pompen en proces-equipment.

Arco zal zijn uitgebreide kennis van pomptechniek en project engineering inzetten om, samen met Lex Kersing, onze klanten in België optimaal te adviseren en van dienst te zijn.

Heeft u een vraag of wilt u zelf alvast een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet en neem rechtstreeks contact op met Arco:

E-mail: avanpeer@spinpompen.be

Mob: +32 (0) 499 73 62 68

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/arco-van-peer-b662643/

Wij wensen Arco heel veel plezier en succes in zijn nieuwe functie!