Overname Spin Pompen BV

OVERNAME SPIN POMPEN

Belangrijke aankondiging | Overname Spin Pompen door Heleon Group   

 

Beste relaties, 

Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat Spin Pompen de overname door Heleon Group recent heeft afgerond. 

Spin Pompen is in 20 jaar uitgegroeid tot een trendsettend specialist in hygiënische verdringerpompen. Dit had echter niet gekund zonder het succes met onze hygiënische schroefspindelpompen. We kijken terug op een fantastische tijd, een dynamisch proces met successen en uitdagingen.

Met elkaar hebben we dat neergezet en het is daarom dat we zo zorgvuldig op zoek zijn gegaan naar een sterke partner. Een partner die snapt wat we doen, onze markt begrijpt en de continuïteit van onze manier van werken faciliteert, omdat het ook hun manier van werken is. Door de krachten te bundelen, kunnen we onze capaciteiten uitbreiden, onze diensten verbeteren en nog meer waarde toevoegen voor onze klanten.

Spin Pompen zal autonoom blijven bestaan. De grote kracht van Spin Pompen zit in hoogwaardige producten, maar vooral ook in de kennis en toewijding van het team. Het huidige team collega’s zal ongewijzigd blijven bestaan, waarmee uw vaste contactpersonen niet zullen wijzigen.

Als onderdeel van Heleon Group, zal een synergie ontstaan op facilitair niveau. De wederzijds aanwezige kennis en de breedte van het gezamenlijke productenpakket biedt u als klant nog meer houvast.

Emile Koster, de oprichter van Spin Pompen, zal op de achtergrond verbonden blijven, terwijl de dagelijkse leiding inmiddels is overgenomen door Werner Bosman.

We willen tevens van deze gelegenheid gebruikmaken om onze oprechte waardering uit te spreken voor de al jarenlange goede verbintenis met onze klanten en leveranciers. We kijken ernaar uit om deze band nog verder te versterken. Samen kijken we uit naar een succesvolle toekomst als onderdeel van Heleon Group. 

Met vriendelijke groet, 

Team Spin Pompen

Emile Koster, Anita Kuijper, Dick Kieneker, Werner Bosman, Bart Vries, Jeroen Punter, Mark Kieneker, Bert Klink, Harmjan Mulder, Harold Mulder, Roderik Wiersum

Maart 2024