Ampco AL

Omschrijving

De AL lobbenpomp van AMPCO is speciaal ontwikkeld met het oog op hygiëne en reinigbaarheid. De pomp is standaard geschikt voor CIP-reiniging en EHEDG-gecertificeerd.

De AL pomp onderscheidt zich door zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, hoge betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud. De pomp wordt standaard voorzien van een RVS lagerstoel. De lobbenpomp heeft bovendien een zogenaamde “front loaded” seal-design. Hierdoor kan er veel tijd worden gewonnen tijdens de inspectie en/of reparatie van de pomp.

De Ampco AL lobbenpompen kunnen worden geleverd met een grote variëteit aan rotor-types: van bi-wing, tri-lobe tot single-wing of multi-lobe rotoren. Hierdoor kan voor elk te verpompen product de beste oplossing worden aangeboden. De pompen kunnen tevens met diverse soorten afdichtingen worden uitgevoerd, zoals mechanical seals en lipseals.

De AL lobbenpompen worden gebruikt voor het verpompen van vloeistoffen die niet shear-gevoelig zijn en voor toepassingen met een maximale druk van 20 bar.

 

Brochure in PDF formaat

Eigenschappen

  • Optimale hygiëne door hoogwaardige afwerking;
  • EHEDG-certificering voor CIP-reiniging;
  • Snel en eenvoudig onderhoud door front-loaded seal-design;
  • Brede toepasbaarheid dankzij diverse lobbentypes;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Standaard voorzien van roestvaststalen lagerhuis;

Prestaties

Viscositeit Van 1 tot 1.000.000 mPas
Capaciteit Van 0,1 tot 40,0 m³/uur
Druk Tot 20 bar
Temperatuur Van -40 tot 150 °C