Mouvex P

Omschrijving

De P-serie schottenpompen van Mouvex kunnen worden toegepast voor zowel laag- als middelviskeuze, smerende en niet smerende en/of abrasieve en corrosieve vloeistoffen.

De pompen, die beschikbaar zijn in 5 verschillende groottes met capaciteiten tot 110 m³/uur, bieden uitstekende volumetrische eigenschappen en hierdoor lage energiekosten. Dankzij de zelfstellende schotten houden de P-serie pompen hun optimale werking gedurende hun hele levensduur.

De Mouvex P-serie schottenpompen hebben bovendien een geluidsarme werking, goede droog zelfaanzuigende eigenschappen en een omkeerbare flow-richting. De pompen zijn eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen worden gedemonteerd voor onderhoud, zonder dat de pomp tussen de zuig- en persleiding weggehaald hoeft te worden.

De P-serie pompen kunnen van een enkel of dubbel overstortventiel worden voorzien. Een verwarmingsmantel behoort tevens tot de mogelijkheden. De pompen zijn in verschillende materialen en met diverse seal-types te leveren zodat voor elke toepassing een geschikte uitvoering mogelijk is.

 

Brochure in PDF formaat

Eigenschappen

  • Hoge volumetrische eigenschappen en energiezuinige werking;
  • Zelfstellende schotten voor 100% capaciteit en zuigkracht gedurende hele levensduur van de pomp;
  • Demontage in het leidingwerk mogelijk – snel en eenvoudig onderhoud;
  • Goede droog zelfaanzuigende eigenschappen;
  • Stabiele asafdichting d.m.v. dubbele lagering;
  • Ontworpen voor 2 draairichtingen en zeer geschikt voor laden/lossen;

Prestaties

Viscositeit Van 1 tot 40.000 mPas
Capaciteit Van 0,5 tot 100,0 m³/uur
Druk Tot 12 bar
Temperatuur Van -10 tot 250 °C