PCM EcoMoineau C

Omschrijving

De PCM EcoMoineau C excentrische wormpomp is ontworpen volgens het unieke Eco-design principe. Deze RVS Moineau pomp is uitgevoerd met een nieuwe gepatenteerde compacte overbrenging. Hierdoor heeft de pomp een 42% kortere inbouwlengte dan de vorige serie en behoort daarmee tot de kortste RVS excentrische wormpompen op de markt. Dit maakt de integratie van de pomp in uw installatie aanzienlijk eenvoudiger.

Door het Eco-design is de EcoMoineau C pomp tevens niet alleen 57% lichter dan haar voorgangers maar heeft ook als voordeel een 10% lager energieverbruik.

Dankzij het revolutionaire design onderscheidt de EcoMoineau C excentrische wormpomp zich door haar hoge betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud. De nieuwe gepatenteerde overbrenging is opgebouwd uit minder onderdelen waardoor een snellere (de)montage mogelijk is. De rotor kan bijvoorbeeld in minder dan 1 minuut verwijderd worden. Bovendien is het mogelijk de asafdichting te vervangen door enkel de aandrijving los te koppelen. Ook kan de gehele aandrijflijn gedemonteerd worden zonder de pomp uit het leidingwerk weg te nemen.

De EcoMoineau C pomp van PCM voldoet aan de EG 1935/2004 norm en is leverbaar met CIP-aansluitingen. Hierdoor is deze Moineau pomp breed inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en zeer geschikt voor bijvoorbeeld de vleesverwerkende industrie, industriële bakkerijen en de petfood industrie.

 

Brochure in PDF formaat

Eigenschappen

  • Kortste RVS excentrische wormpomp van de markt – eenvoudige integratie in proces;
  • 10% lager energieverbruik door het eco-design concept;
  • Uniek gepatenteerd ontwerp met minder onderdelen voor snelle demontage en onderhoud;
  • Hoge betrouwbaarheid;

Prestaties

Viscositeit Van 1 tot 100.000 mPas
Capaciteit Van 0,0 tot 90,0 m³/uur
Druk Tot 20 bar
Temperatuur Van -10 tot 120 °C