Mouvex A

Omschrijving

De A-serie oscillerende zuigerpompen van Mouvex  zijn zeer betrouwbaar, breed inzetbaar en geschikt voor het verwerken van laag- tot middelviskeuze vloeistoffen tot 50 m³/uur. 

Deze pompen zijn droog zelfaanzuigend, werken vrij van pulsatie en kunnen in 2 richtingen functioneren. Door hun zelfstellende principe hebben de A pompen een vaste capaciteit gedurende de gehele levensduur. Doordat deze pompen ook in staat zijn, zoals alle Mouvex pompen, om lucht te comprimeren kunnen zuig- en persleidingen veel beter geleegd worden en kan het verlies van kostbaar restproduct in de leidingen worden verminderd.

De Mouvex A oscillerende zuigerpompen bieden een hoog rendement en constante flow, onafhankelijk van de tegendruk, ook bij een wisselende viscositeit. De Mouvex A-serie pompen zijn geschikt voor viskeuze, vluchtige, sheargevoelige of niet smerende producten. Typische toepassingen van deze robuuste pompen in de voedingsmiddelenindustrie zijn het verpompen van oliën en vetten, alcohol, melasse en glucoseproducten.

 

Brochure in PDF formaat

Eigenschappen

  • Mogelijk gebruik in 2 draairichtingen, ideaal voor laden/lossen;
  • Compact design en eenvoudige uitwisselbaarheid met rondselpomp;
  • Grote besparing door product recovery capaciteit;
  • Droog zelfaanzuigend ontwerp;
  • Vaste capaciteit gedurende hele levensduur;
  • Flexibel in te zetten als mobiele unit;

Prestaties

Viscositeit Van 1 tot 10.000 mPas
Capaciteit Van 0,5 tot 50,0 m³/uur
Druk Tot 10 bar
Temperatuur Van -10 tot 250 °C