Mouvex H-FLO

Omschrijving

De nieuwe Mouvex H-FLO range hygiënische oscillerende zuigerpompen is de opvolger van de succesvolle SLS-serie. Met deze innovatieve pompen wordt de maximale capaciteit van de Mouvex oscillerende zuigerpompen nagenoeg verdubbeld, van 36 naar 65 m³/uur.

De nieuwe H-FLO serie heeft een innovatief design waardoor de pompen voor hogere viscositeiten en debieten inzetbaar zijn dan de huidige SLS pompen. Dankzij de grotere excentriciteit van de disc is het slagvolume van de H-FLO serie vergroot. Hierdoor volstaat vaak, voor dezelfde capaciteit, een kleiner pomptype. Ook is het aanzuigvermogen, de NPSHr, geoptimaliseerd.

De Mouvex H-FLO oscillerende zuigerpomp is, net als de SLS pomp, 100% hermetisch dicht. Doordat de disc een oscillerende beweging heeft en dus niet roteert bestaat de asafdichting uit een onderhoudsvrije driedubbelwandige metalen balg. Deze biedt een lange levensduur en een standaardfabrieksgarantie van 2 jaar.

De H-FLO hygiënische zuigerpompen zijn CIP reinigbaar, EHEDG gecertificeerd en volgens de EC1935-2004 richtlijnen opgebouwd. De volledige CIP flow kan zonder by-pass door de pomp gestuurd worden, wat zorgt voor aanzienlijke besparingen op de installatiekosten.

 

Brochure in PDF formaat

Eigenschappen

  • Lekvrij en onderhoudsvrij ontwerp dankzij metalen balg als asafdichting;
  • Droogloopmogelijkheid;
  • Shear-arme verplaatsing van kwetsbare vloeistoffen;
  • Hoge productbesparing door product recovery;
  • Stabiele capaciteit gedurende gehele levensduur;

Prestaties

Viscositeit Van 1 tot 20.000 mPas
Capaciteit Van 0,5 tot 65,0 m³/uur
Druk Tot 10 bar
Temperatuur Van -15 tot 121 °C