Pompskids

Onze pompskids

Als hart van een installatie kan een pomp niet zonder perfect afgestemde meet- en regeltechniek. Daarom ontwerpen, bouwen en installeren wij, volledig in eigen beheer, complete op maat gemaakte pompskids voor het verpompen van de meest diverse vloeistoffen in hygiënische toepassingen.

Op basis van hun uitgebreide kennis van processen en hygiënenormen in uw branche denkt onze ervaren afdeling Engineering & Skidbouw graag met u mee bij de ontwikkeling en realisatie van de perfecte pompset. Alle belangrijke facetten van skidbouw worden hierin afgewogen, zoals gebruiksgemak, flexibiliteit en kosten-efficiency maar natuurlijk ook een hoog niveau van hygiëne en reinigbaarheid.

Bovendien staan wij garant voor de prestaties van elke geleverde pompset. Zo wordt elk doseersysteem met gegarandeerde doseernauwkeurigheid en elke BINEM vatenlediger met afgesproken maximaal restvolume geleverd.

Geavanceerde besturing

Elke unit is uitstekend via Profinet of profibus met uw volledige productieproces te integreren.  Wij maken hierbij alleen gebruik van hoogwaardige merken als Siemens en Allen-Bradley. De keuze is aan u.

Optimale beveiliging

De druk beveiligen. Droogloop voorkomen. De vullingsgraad van de pomp garanderen. Cavitatie uitsluiten. Met de juiste randapparatuur zorgen wij voor de perfecte werking van uw pomp-unit.

Reiniging

Hygiëne is ons vak. Daarom is de optimale reiniging van uw pompset voor ons een belangrijk uitgangspunt. Of het nu gaat om de selectie van de pomp en de toegepaste onderdelen of om het totale ontwerp van uw skid.

Mobiele sets

Indien gewenst kan uw pompskid als verrijdbare unit worden uitgevoerd. Elke mobiele set wordt helemaal compleet en stekkerklaar geleverd. De unit wordt volledig volgens uw specificaties ontworpen en kan bijvoorbeeld worden voorzien van seal-spoeling, schakelkast en/of  cycloonfilter om harde deeltjes af te vangen.