P&V: veel drukte op onze stand

P&V: veel animo voor Spin Pompen

“Wij zijn op dit moment natuurlijk nog volop bezig met de opvolging maar wij kijken nu al terug op een zeer succesvolle beursdeelname” zegt Emile Koster, directeur van Spin Pompen. “Onze verwachtingen als nieuwkomer bij dit event zijn ruimschoots overtroffen, zowel door de hoeveelheid als door de kwaliteit van de bezoeken”.

Op de stand hadden bezoekers bijzonder veel belangstelling voor de Ampco hygiënische draaizuigerpompen, de nieuwste aanwinst in ons assortiment.  Daarnaast trok de wereldwijde lancering van de Mouvex H-FLO oscillerende pomp de aandacht van bezoekers.

“Wij hebben ook ontzettend veel positieve reacties ontvangen bij de interactieve presentatie van onze service-activiteiten”, aldus Emile Koster. “Wij zagen duidelijk op de beurs dat ons service-aanbod en de unieke expertise van ons service-team heel goed aansluiten bij de verwachtingen van voedingsmiddelenproducenten. Dit bevestigt dat Spin Pompen een belangrijke rol te vervullen heeft als service-organisatie in de hygiënische pompenmarkt.”

“Kortom, voegt Emile Koster toe, Pumps&Valves 2019 was een heel goede beurs voor ons. Wij hebben twee mooie en interessante dagen gehad in Rotterdam en ik wil al onze bezoekers van harte bedanken voor hun komst en belangstelling.”