Serviceafdeling weer versterkt!

Serviceafdeling weer versterkt!

Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

 

Dit is onze net in gebruik genomen nieuwe, volledig uitgeruste, servicebus. Hiermee kunnen we onze service op pompen perfect en snel uitvoeren. En die nieuwe servicebus heeft een reden; Spin Pompen is blij met de komst van onze nieuwe collega Roderik Wiersum, die als Field Service Engineer het onderhoud van de pompen op zich zal nemen. We zullen Roderik op een later tijdstip nog verder voorstellen. Samen met Harmjan Mulder als Service Coördinator, kunnen we onze serviceafdeling weer naar een hoger plan tillen.

Onze monteurs gebruiken uitsluitend originele pomp onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bovendien kennen ze uw pompen tot in de kleinste details en begrijpen ze de essentie van hygiënische processen. U kunt dus rekenen op een snelle, betrouwbare en uiterst veilige service.

Op basis van een langetermijnrelatie met uw bedrijf repareren we bovendien niet om het repareren. Bij elke pomp reparatie staat het herkennen van de oorzaak centraal. Zo kan herhaling van het defect in de toekomst worden voorkomen en profiteert u van een lagere cost of ownership.