Succesformule

Innovatie

Het eetpatroon en de eisen van de consument veranderen voortdurend. De vraag naar duurzaamheid groeit. Als elk ander bedrijf ontkomt u daarom niet aan innoveren. Op basis van een langetermijnrelatie en partnerschap denken we graag met u mee in elk innovatietraject. Wij beschikken over de benodigde kennis, producten en pioniersmentaliteit om uw product- en procesinnovaties mogelijk te maken. Voor en samen met u verleggen wij graag grenzen!

Topproducten

Een natuurlijke receptuur met minder conserveringsmiddelen. Een product met precies de juiste smaak en textuur. Minder risico’s op besmetting. De toegepaste pomptechnologie heeft een grote invloed op de kwaliteit, het uiterlijk en de houdbaarheid van geproduceerde voedingsmiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en hoogwaardige hygiënische pompen zorgen wij optimaal voor uw product.

Duurzaam proces

Duurzaamheid: iedere voedingsproducent houdt zich hier in meer of mindere mate mee bezig. Met onze unieke oplossingen zoals Product Recovery en onze deskundige adviezen vanaf het installatieontwerp maken wij uw proces slimmer en duurzamer. Zo helpen wij u o.a. om product- en waterverspilling in uw proces te verminderen of om gezonde maar toch lang houdbare producten op de markt te brengen. 

Efficiency

Een grote flexibiliteit en kortere productie-stops stellen hoge eisen aan uw installatie en de toegepaste pompen. Met name de eenvoud van het ontwerp alsmede de betrouwbaarheid, toegankelijkheid en reinigbaarheid van de installatie spelen hierbij een belangrijke rol. Met het juiste inzicht, een weloverwogen pompkeuze en deskundige technische ondersteuning zorgen wij voor een simpeler en efficiënter proces.  

"Wat begon als pilot voor het verpompen van tomatenpuree is uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking over de volle breedte van ons machinepark."

Theo Stellingwerf

Operationeel Directeur Oliehoorn B.V.

"We doen al jaren naar volle tevredenheid zaken met Spin Pompen. Spin heeft heel veel kennis en ervaring en geeft altijd degelijk en uitgebreid advies met de juiste tegenvragen."

Rini van Son

Senior Mechanical Engineer Heineken Nederland B.V.

"Een zeer geslaagd project. Spin Pompen wist de input van alle betrokken collega's mee te nemen om zo'n resultaat te bereiken."

Klaas Beishuizen

Proces Improvement Manager Unilever Nederland Ola Productie B.V.

"Snelle service en korte lijnen. Dit onderscheidt Spin Pompen als leverancier."

Theo Stellingwerf

Operationeel Directeur Oliehoorn B.V.

"Samen met Spin Pompen diverse innovaties toegepast die al jaren succesvol in productie zijn."

Rini van Son

Senior Mechanical Engineer Heineken Nederland B.V.