Reinigbaarheid van hygiënische pompen: de verschillen die het verschil maken
Veel ernstige voedselbesmettingen vinden hun oorsprong in het ontwerp en/of de reiniging van de gebruikte apparatuur. Voor u als producent is het daarom van cruciaal belang dat alle componenten van uw productielijn, dus ook de toegepaste pompen, een optimaal niveau van reinigbaarheid en derhalve van voedselveiligheid garanderen.
Het aanbod van hygiënische pompen is tegenwoordig groot maar kleine verschillen in het ontwerp kunnen een belangrijke impact hebben op het niveau van reinigbaarheid van een pomp. Waar moet u precies op letten bij het kiezen van een hygiënische pomp? In deze whitepaper, met handige checklist, reiken wij u de belangrijkste handvatten aan.

In deze whitepaper lees je over:
- De richtlijnen waar hygiënische pompen qua reinigbaarheid aan moeten voldoen;
- De financiële impact van de reinigbaarheid van pompen op productiekosten;
- De belangrijkste ontwerpverschillen die het niveau van reinigbaarheid van een hygiënische pomp bepalen.